Kozijnen

Met kunststof kozijnen kunt u uw persoonlijke wensen helemaal vormgeven. Vrijwel alle ontwerpen en indelingen zijn mogelijk. Sluit altijd aan bij uw smaak en type woning. Ook in bijzondere vormen. Het oog wil ook wat, zeker als u er zolang mee doet. U kunt kiezen uit verschillende fraaie uitvoeringen, bijvoorbeeld strakke kozijnen in hoogglans of juist met een natuurlijke houtnerfstructuur. De kunststof kozijnen met een realistische houtnerfstructuur en haakse verbindingen zoals die vandaag de dag gemaakt worden, zijn dan ook bijna niet meer te onderscheiden van een houten kozijnen.

Duurzaam en tevens onderhoudsarm 
U kunt een hoop tijd, geld en energie besparen door te kiezen voor kunststof kozijnen. De kozijnen zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden. Het regelmatig schilderen behoord dan ook tot de verleden tijd: nooit meer uren uitrekken omdat onbereikbare raampje te schilderen. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij! Stelt u zich eens voor hoeveel u daarmee bespaart.

De mogelijkheden van kunststof kozijnen zijn eindeloos. In samenwerking met Bruca Montage.

Isolatie, veiligheid en stevigheid
Kunststof kozijnen ze moeten niet alleen mooi zijn, ze moeten tevens excelleren in comfort en veiligheid. Onze inbraakwerende, kindveilige sluitsystemen en ventilatieroosters voldoen aan de eisen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deuren zijn standaard uitgerust met onder andere terugverende deurkrukken en meerpuntssluitingen. We brengen zo nodig alarmsystemen en geavanceerde toegangstechnieken als vinger- of irisscan aan. De aanschaf van een kunststof kozijn is een investering voor de toekomst. U bespaart niet alleen op onderhoud, maar ook de energiekosten dalen waardoor u een bijdrage levert bij het reduceren van CO2-uitstoot. We leveren kozijnen standaard met hoog rendement of triple glas. Perfecte afdichting bij het raam en de gevel, toegevoegde tochtborstels en geïntegreerde windkering in deuren zorgen voor een prima isolatie. Kozijnen krijgen extra stevigheid door hun recyclebare kern. Deze profielen zijn gevuld met PIR-schuim, een nieuwe kunststofsoort die wordt toegepast vanwege zijn hoog isolerende werking

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op voor een vrijblijvend advies